36 1/4137-854 budapest@benedictum.hu

Tamásnak az ajánlólevelét és az iskolai bizonyítványait fordítottuk le angol nyelvre, ausztráliai tanulmányaihoz. A fordításainkat elfogadták, amennyiben Ön is tervezed, hogy külföldre megy nyelvet tanulni,egyetemre, főiskolára, vagy dolgozni,  szívesen elkészítjük a bizonyítványai fordítását.

Hogyan lehet megrendelni a bizonyítvány fordítást?

Szkennelje be a bizonyítványait. 
Küldje el a beszkennelt példányokat a
debrecen@benedictum.hu e-mail címre.

A levélbe írja be az elérhetőségeit, a kívánt nyelvet és határidőt

A kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék a részleteket.

Bizonyítvány fodítás akár azonnal

A külföldi munkavállalásra vagy tanulásra készüljön fel hibátlan anyagokkal. Tökéletes minőségben fordíttassa le a kívánt nyelvre személyes okmányait, okleveleit, érettségi bizonyítványát, szakmunkás bizonyítványát, diplomáját hivatalos záradékolt fordítással. A fordítás minőségének megállapításakor a leglényegesebb szempont, hogy a fordítás megfelel-e a célnak.

A megfelelő fordítóiroda kiválasztása

Kiemelten fontos, hogy a megfelelő fordítóirodát válasszuk ki, ahol nem az a fordító kapja a feladatot, aki éppen ráér, hanem az, akinek a legnagyobb gyakorlata van az adott feladat elvégzésében. A fordítóirodában minden esetben a szakmailag legmegfelelőbb fordító kerül kiválasztásra. A megrendelő számára az ár és a határidő a legfontosabbak, amelyet számos tényező befolyásol: a fordítás terjedelme, tartalma, és a nyelvkombináció. A minőségi fordítás elkészítése időbe kerül: a szöveg gondos tanulmányozása, a kutatómunka, a fordítás és annak ellenőrzése, illetve az anyag összeállítása. Ha bármelyik tényezőre nem fordítunk elegendő energiát az hátrányosan befolyásolhatja a fordítás minőségét.

Érettségi bizonyítvány fordítás

Külföldi munkavállalás esetén a tapasztalatok szerint elegendő az érettségi bizonyítvány hivatalos fordítása, amely szakfordítói záradékkal van ellátva. Tehát nincs szükség a hivatalos fordításnál drágább fordításra. Ez megrendelhető fordítóirodánkban. Mindettől függetlenül hiteles fordítási feladatokkal is fordulhat hozzánk.

Keressen minket bizalommal, ha:

 • Szeretné érettségi vagy más bizonyítványát helyesen, gyorsan, kedvező áron lefordíttatni
 • Érettségi bizonyítványa vagy más egyéb bizonyítványa hivatalos fordítására van szüksége
 • Szeretné, hogy a lefordított bizonyítványait külföldön is elfogadják a hatóságok

Miért bízza ránk a bizonyítvány fordítás feladatokat?

 • A fordítás árát előre pontosan megadjuk
 • A fordítás ára tartalmazza a fordítás, a postázás és a záradékolás díját is.
 • Akár egy munkanapon belül is elkészülhet a feladat.
 • Kényelmes és időtakarékos megoldás az ön számára.
 • Hivatalos fordításunkat eddig minden esetben elfogadták.
 • Az érettségi bizonyítvány fordítás díja akkor a legbarátibb, ha a fordítás nem sos vagy Ön időben megrendeli a fordítását.
 • Amennyiben több bizonyítvány fordítását rendeli meg egyidőben akkor kedvezményt is kaphat. Kérjen minden esetben árajánlatot!

Az árajánlathoz szükséges az érettségi bizonyítvány vagy a más lefordítandó bizonyítvány megfelelő másolatára. Küldje el számunkra a beszkennelt vagy lefotózott bizonyítvány emailben, csatolmány formájában.

Tippek a másolat elkészítéséhez:

 • Szkennelje be a bizonyítványt és mentse el pdf formátumban
 • Fotózza le a bizonyítványt és mentse el jpg vagy png formátumban.
 • A fordítás elengedhetetlen feltétele, hogy a másolat bármilyen formátumban küldi is el nagyon jól olvasható legyen. A szkennelt változat minden esetben jobb minőségű, ezért, ha lehet választani akkor lehetőség szerint azt válassza. Ha a másolatra kinyomtatott formában is szükség van a szkennelt másolat szebb eredményt fog adni.
 • Jelölje meg milyen nyelvre kéri a bizonyítvány fordítást.
 • Jelezze azt a számunkra a megrendeléskor, hogy mennyire sürgős, mikorra szeretné megkapni a kész fordítást.
 • Ha tudja, hogy milyen fordításra van szüksége: szakfordításra vagy hivatalos fordításra azt is jelezze vagy azt hogy milyen célból készül a fordítás. Ez alapján tudunk javaslatot tenni.
 • Számlázási és fizetési adatok megadása.

Ezt követően elkészítjük árajánlatunkat és elküldjük emailben, amelyre válaszolva meg is rendelheti azt.

A fordítást előre utalással tudja kiegyenlíteni és a teljesítés napján emailben és postai úton is küldjük a kész fordítást.

Keressen minket bizalommal:

BeneDictum Fordítóiroda