36 1/4137-854 budapest@benedictum.hu

A BeneDictum fordítóiroda már Debrecenben is segítséget nyújt a nyelvi nehézségek leküzdésében szakfordításokkal az élet bármely területére. Tevékenységünk magas színvonalát kiemelkedő szak és nyelvismerettel rendelkező fordítók segítségével biztosítjuk.

Felkészültség, határidők pontos betartása

A hozzánk fordulók igényeit maximális pontossággal és a határidők betartásával teljesítjük. A fordítás feladatokat minden esetben az a fordítónk kapja, aki a szakmailag a legfelkészültebb a témában. Tehát ha jogi fordítás témájú a feladat, akkor nem az fordítja majd le, aki éppen ráér, hanem a jogi nyelv útvesztőjében is jártas jogi végzettséggel is bíró kollega, aki a nyelvtudásával is magas szintet képvisel.

Jogi fordítás, szakfordítás

A jogi fordítás mellett természetesen bármilyen más témájú fordítással is meg kereshetők vagyunk. Ez lehet bizonyítványfordítás vagy külföldi munkavállaláshoz szükséges bármely más dokumentum.
A szakfordítás, hiteles fordítás mellett konferencia, sajtótájékoztató kiemelkedő színvonalú szinkron tolmácsolását, illetve többnyelvű konferenciák tolmácsolási feladatainak előkészítését is lebonyolítását is ránk bízhatja, mindezt bárhol az ország területén. Személyesen három irodánkban fogadjuk megkeresését: Budapesten, Miskolcon és Debrecenben.

Mindig találunk megoldást

Különleges nyelv vagy különleges szakterület fordításával is megkereshet minket. Mindig találunk megoldást, legyen szó bármilyen feladatról. Üzletpolitikánk célja állandó megbízható magas minőség és a határidők pontos betartása minden körülmények között. Honlapok, okiratok, céges iratok, diplomamunkák szakfordítását, hiteles fordítását is vállaljuk.

Debrecenben is elérhetőek vagyunk

A Debreceni Egyetemen is jelentős a határainkon túlról érkezettek száma. Nem túlzás azt állítani, hogy a világ minden tájáról. Átláthatatlanul sok jogszabály és előírás útvesztőjében kell, hogy kiigazodjanak, emellett a magyar bürökrácia útvesztőjében is bolyonghatnak, amíg mindent elintéznek. Ezt többnyire csak magyarul tehetik meg. Nálunk kiemelet figyelmet és szakszerű segítséget kaphatnak, legyen szó bármilyen hivatalos ügy megoldásáról, bármilyen nyelven. A BeneDictum Debrecen fordítóiroda munkatársai nem csupán a fordításban, de igény és szükség szerint tolmácsolásban is segítséget nyújtanak számos nyelven elérhetően ezzel téve nyugodtabbá és kényelmesebbé ügyfelei életét.