36 1/4137-854 budapest@benedictum.hu

A  BeneDictum KFt Budapest Fordítóiroda megközelítése

Oktogontól

o Gyalog elindulva a körúton a Nyugati/Margit híd irányába kell indulni, majd balra fordulni

o Autóval elindulva a Deáktér/lánchíd felé vegyük az irányt, 2. sarkon (Match boltnál) kell befordulni a Zichy Jenő utcába a 2. sarkon (ara cipőboltnál) a Nagymező utcába, onnan pedig a 2. sarkon kell elfordulni jobbra (Cheho sörözőnél)

• Deák tértől

o BKV + Gyalog: Földalattival az Oktogonig, majd átkelve az Andrássy úton kell elindulni a körúton a Nyugati/Margit híd irányába, majd balra fordulni a Zichy Jenő utcába a 2. sarkon (ara cipőboltnál)

o 3-as (kék) metróval az Arany János utcai megállóig, ott átkelni a Bajcsy-Zsilinszky úton, és egyenesen hosszan a Zichy utcán a 38-as számhoz.

o Autóval: Bajcsy-Zsilinszkyn kell elindulni a Nyugati felé, és a 4. sarkon jobbra a Zichy utcába

• Nyugati pu-tól

o Gyalog: vagy a Teréz krt-on, vagy a Jókai utcán (a körúttal párhozamosan fut, a Skálánál kezdődik) elindulni az Oktogon irányába, majd a Zichy utcán jobbra

o Autóval: Teréz krt. az Oktogon felé, majd kb. félúton (3. sarok) Dessewffy utcánál jobbra, majd 2. sarkon balra a Nagymező utcába, és a következő sarkon megint balra a Zichy utcába (Cheho sörözőnél)

A Benedictum fordítóiroda Budapest megközelítése számos módon lehetséges.

Nyitvatartás:
H-CS  8:00-16:30
P  8:00-16:00

A  BeneDictum KFt Miskolc Fordítóiroda megközelítése

 • Diósgyőr felől:

Villamossal: a Szinvapark megállónál kell leszállni, majd visszafele kell elindulni egészen a kereszteződésig. Miután a zebrán átmentünk egyből balra kell fordulni, és a híd alatt áthaladva jobb kézre lesz a lépcsőház. A lépcsőházba betérve fel kell jönni a lépcsőn az első emeletre, majd a lépcsőfordulónál kimenni a függőfolyosóra, amelynek a végén található a fordítóiroda bejárata.

 • Az Avas felől:

Busszal: a Centrum melletti buszmegállótól sétáljunk a villamosmegálló irányába, menjünk át a zebrán, majd forduljunk jobbra és ismét menjünk át a zebrán. A zebrát követően kanyarodjunk rögtön balra, és a híd alatt áthaladva jobb kézre lesz a lépcsőház. A lépcsőházba betérve fel kell jönni a lépcsőn az első emeletre, majd a lépcsőfordulónál kimenni a függőfolyosóra, amelynek a végén található a fordítóiroda bejárata.

 • A Tiszai pályaudvar felől:

Villamossal: leszállunk a Centrumnál, majd a zebrán átmegyünk a kereszteződésen. A zebra után rögtön balra fordulunk, ahol miután átmentünk a zebrán még kicsit haladunk egyenesen, majd jobb kézre lesz a lépcsőház. A lépcsőházba betérve fel kell jönni a lépcsőn az első emeletre, majd a lépcsőfordulónál kimenni a függőfolyosóra, amelynek a végén található a fordítóiroda bejárata.

 • Parkolási lehetőségek:
 • Bató ház mögötti parkolóban
 • Az Irodaház és az Arany Corvin üzletház között található magánparkolóban

 

A debreceni BeneDictum Fordítóiroda megközelítése:

4026 Debrecen, Péterfia utca 4.
II. emelet 208.-as ajtó

Péterfia és Hunyadi úti kereszteződésben, a Református Tanítóképző Főiskolával és a Plázával szemben lévő sarki irodaház

Villamossal:

 • 1-es és 2-es villamos: Kálvin téri megállónál leszállunk, és a megállóval szemben, a sarkon lévő épületben található az irodánk.

Busszal:

 • 15-15Y Doberdó utca-Széna tér/Bayk András utca felé: leszállás a Kálvin téren
 • 11 Doberdó utca- Borzán Gáspár utca felé: leszállás a Kálvin téren
 • 43 Nagyállomás-Kishatár utca felé: leszállás a Rákóczi utcai megállóban, séta a Pláza irányába, és a szemközti oldalon, sarkon lévő épületben lesz az irodánk
 • 22/22Y – 24/24Y Vincellér utca- Egyetem/Auguszta: leszállás a Kálvin tér vagy Kölcsey központ megállónál.

Autóval:

 • fizetős parkolási lehetőség a Péterfia utcán, vagy a szemközti Pláza, illetve Párizsi udvar mélygarázsában.