36 1/4137-854 budapest@benedictum.hu

Az életünk minden területén érvényes, hogy a legtöbb kapcsolat akkor teremt a legnagyobbat minden résztvevő számára, ha hosszú távon működik. A tartós kapcsolatoknak számos előnye van: bizalomra, megbízhatóságra épülnek, állandóságot biztosítanak és védelmet, stabilitást nyújtanak. Ez az oka annak, hogy hosszú távra tervezünk, amikor lakhelyet választunk, a párválasztás és a baráti kapcsolatok kialakítása során is erre törekszünk. Akiket már régen ismerünk és sohasem okoztak csalódást azokban megbízunk és ez azokra is érvényes, akikkel munkakapcsolat köt össze. Ha fordítóirodát választunk itt is érdemes hosszú távban gondolkodni, mert számos előnye van.
Ha hosszú távra választasz fordítóirodát, akkor egy olajozottan működő rendszerben találod magad, ahol minden résztvevő tudja a feladatát, maradéktalanul és lelkiismeretesen teljesíti is azt. A BeneDictum fordítóirodára mindig számíthatsz.

Kiszámítható költségek és rövid határidő

A hosszú távú munkakapcsolat egyik előnye a kiszámítható költségek, mert így jobb árat tudunk biztosítani, mint eseti megbízásban. Emellett a régi megbízható ügyfél előnyben részesül, és rövidebb határidővel teljesítjük a feladatot, hálából a bizalomért.
Választhatsz állandó kapcsolattartót a csapatunkból ami azt jelenti, hogy ő mindig tájékozott az aktuális feladatokkal kapcsolatosan és bármikor megkereshető változás esetén vagy információszerzés céljából.

Egyéni kedvezmények

Egyedi kedvezményekben is részesülhetsz, mert a már ismert szakterület fordítási munkáinak hasonlósága miatt könnyebb dolgunk van. Többszöri és nagyobb megbízások akár mennyiségi kedvezményre is jogosíthatnak.
A fordítás mellett tolmácsolunk, és szerkesztünk, illetve lektorálunk is. Állandó partnereink számíthatnak ránk ezekben a támogató szolgáltatásokban is.

Bizonyára neked is van kedvenc éttermed vagy ruhamárkád, vagy kozmetikusod, mert már bizonyítottak az állandó magas minőséggel. A fordítással is hasonló a helyzet és kiemelten fontos lehet, ha szakfordításról, jogi fordításról van szó, amikor a megbízhatóságon akár komolyabb összegek is múlnak. A hibás vagy gyenge minőségű fordítással akár nagyobb anyagi vagy erkölcsi veszteség érhet. Ha hosszú távon dolgozunk, együtt akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a megszokott kiváló minőségű lefordított anyagot fogod megkapni.