36 1/4137-854 budapest@benedictum.hu

Az újévi fogadalmak között toplistás a nyelvtanulás. A motivációt, ami a pezsgős koccintáskor még megvan, megtámogatjuk néhány érvvel. Amíg ezt nem teszed meg addig törzsvendég lehetsz a fordítóirodáknál.
A lehetőségeid száma szinte végtelen hogy milyen módon kezdesz hozzá, mi működik, neked te választod. Nyelvtanfolyam, magánórák, filmek, online programok, videók, a lehetőségek határtalanok.
A nyelvtanulás frissen tartja memóriádat, a segítségével több információt leszel képes befogadni. Az álommeló is közelebb kerülhet hozzád, ha van használható nyelvtudásod. Pályakezdőként nem könnyű érvényesülni, nagy a konkurencia.
Ma már feltétele a nyelvtudás annak, hogy jó munkád legyen.
Ha utazgatsz nyelvtudás birtokában magabiztosan, kínos szituációk nélkül élvezheted a pihenést.
Eredeti nyelven nézheted a filmeket, a színészek eredeti hangján szórakozva bővítheted a szókincsedet és életszerű szituációkban sajátíthatod el a nyelvtani szabályokat.

A fordítóprogramok elég pontatlanok. Mi lenne, ha azt választanád, hogy te magad vagy a fordító program?
A folyamatos fejlesztések sem tudják garantálni a valódi emberi kommunikáció adaptálását.
Saját nyelvtudásod birtokában képes leszel értelmezni szinte lefordíthatatlan kifejezéseket is. A szótár ízű értelmezés helyett a valódi jelentést is tudni fogod a mögötte lévő érzelmi töltetettel együtt.
Egy idegen nyelvet pici akcentussal beszélni vonzó a másik nem számára. A nyelvtudás szexi.
Nyelvtudás birtokában bárhol megállod a helyed a világban, megértesz másokat és te is meg tudod értetni magad másokkal. Könnyedén megismerkedhetsz más kultúrájú emberekkel, kitárul számodra világ.
Új ismeretségek, új kapcsolatok, új élmények várhatnak rád, ha választod a nyelvtanulást.

Az új tudás, a nyelvtanulás boldoggá tesz. Amikor új szavakat sajátítasz el az agy jutalmazó központja aktivizálódik, aminek ugyanolyan hatása van mintha csokit vagy más finomságot ennél.

Mi lehet még ennél is jobb? Ha több nyelvet is elsajátítasz.
Addig is, ha valami fordítani valód van kereshetsz egy jó fordítóirodát.