36 1/4137-854 budapest@benedictum.hu

Az online fordítóiroda egy olyan fordítóiroda, ahol a fordítás, szakfordítás, jogi fordítás, feladatokat az elejétől a végéig online intézhetjük. Ennek a kényelemnek csakis előnyei vannak a megbízó számára, hiszen megmarad az ideje, ami alatt az fordítóirodát felkeresné és az utazás költségei is a zsebében maradnak.

  • Fordítás teljeskörű online ügyintézéssel
  • Online ajánlatkérés
  • A fordítás díjának kiegyenlítése szintén online átutalással

A kész fordítás elküldése a megrendelő számára emailben. Ez alól kivételt képez a hivatalos fordítás és a hiteles fordítás, amely csak eredeti példányban érvényes. A fentieket a megrendelő emailben is megkapja és természetesen a papír formátumot postán is eljuttatjuk az Ön számára. Magyarországi címzett esetében ez többnyire már másnap, kézbesítésre kerül.
Kérdésire, kéréseire is online válaszolunk: emailben felteheti őket és mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

Az online ügyintézés számos előnnyel jár

A fordítást kedvezőbb áron tudjuk vállalni. A személyesen vagy telefonon bonyolított ügyintézéshez képest jelentősen hatékonyabb az online változat. A fordítók így hatékonyabban tudnak a fordítás feladatokra koncentrálni, emiatt kedvezőbb fordítás díjakért tudjuk vállalni a feladatokat.

Nem elhanyagolandó előny hogy a megrendelő időt takarít meg az online fordítás megrendelésével, sőt még az utazás költségeit sem kell vállalnia. Online minden megbeszélhető egyeztethető a lefordítandó okmánnyal kapcsolatosan. A fordítás munka elvégzése egyszerű és gyorsan kivitelezhető.  Fordítóirodánk az ön teljes kényelmének érdekében dolgozik.  Fordítás feladatokkal vagy kérdéseivel, kéréseivel keressen minket elérhetőségeinken.

Benedictum Fordítóiroda